torsdag 8. mai 2008

Incest tragedien i Østerrike!

Å bli innesperret og stengt inne i 24år, må jo ha vært et totalt mareritt for Elisabeth, datteren til Josef Fritzl. At noen i det hele tatt har hjerte til å gjøre noe sånt. Greit at han sier at hun var vanskelig i tenårene, men å sperre henne inne, er totalt forferdelig. Hun har jo mistet en stor del av livet sitt, sannsynligvis de viktigste årene sine, sittet innesperret og fått syv barn med sin egen far.

Josef har jo misbrukt henne siden hun var 11 år gammel, og at ingen har merket noe som helst, er jo også veldig underlig. At barna har dukket opp utenfor døren og at han har greid å brenne et lik. En slik mann burde sperres inne, for han er jo ikke riktig god, når han gjør slike ting. i tillegg til overgrep mot sin egen datter. Hvordan han i det hele tatt har kunnet leve med det i 24 år!

Selv om de sier at det går fint med Elisabeth osv, kan hun jo ikke ha det spesielt bra. Hvor mye hun har opplevd, at datteren hennes svever mellom liv og død, må jo gjør hverdagen hennes veldig vanskelig.

Lese mer?
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=514769
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=514743

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden